Sütés-főzés-befőzés

A főzés tudománya nem boszorkányság!

Tudja-e, hogy...
a palóc levest 1892-ben Gun-del Károly találta ki és a kor megbecsült írójának, Mikszáth Kálmánnak a tiszteletére nevezte el az író szülőhelyéről? Mikszáth becsülte a jó ételtitalt és gyakran megfordult az Akadémia melletti István főherceg szállodában, ahol Gundel volt a séf.

Tudja-e, hogy...
a fürjtojást a füstölés után olajban teszik el, így tartósítják? A tojásokat a füstízű olajjal együtt árulják, így a különleges ízű olaj is felhasználható saláta, mártás készítéséhez. A reformboltokban kapható japán ínyencséget egy hazánkba nősült japán úr gyártja Magyarországon.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 16
Heti: 81
Havi: 201
Össz.: 33 466

Látogatottság növelés
Oldal: Tudta-e
Sütés-főzés-befőzés - © 2008 - 2024 - webkonyha.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »